Nieuws

Lees hier het laatste nieuws van Pride Capital Partners. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws, laat dan uw contactgegevens achter.

Blijf op de hoogte

Filters

Events
Overige
Pers
Portfolio Nieuws
11 augustus 2020

Ddos-aanvallen stijgen explosief tijdens corona

Het aantal ddos-aanvallen is het afgelopen halfjaar fors gestegen. In de maanden april, mei en juni is zelfs sprake van een ruime verdubbeling. Dat stelt ict-beveiliger en leverancier van anti-ddos-oplossingen Link11 in een rapport over het eerste halfjaar van 2020.

6 juli 2020

Arcus IT Group doet 3 overnames na aangekondigde samenwerking met Pride Capital Partners

In mei kondigde Arcus IT de samenwerking met Pride Capital Partners en de overname van branchegenoot Syson Automatisering aan. In juni volgde de overname van Phylax ICT en vandaag wordt de overname van ICTaurus bekendgemaakt.

8 juni 2020

Arcus IT continueert buy & build strategie met overname Phylax ICT

Managed service provider Arcus IT heeft branchegenoot Phylax ICT Diensten B.V. uit Den Bosch overgenomen. Door de overname versterkt Arcus IT haar geografische spreiding in Nederland en groeit de onderneming naar > 130 werknemers.

6 mei 2020

Pride Capital Partners financiert buy and build strategie van Arcus IT

Managed service provider Arcus IT Group (“Arcus IT”) heeft een mezzaninelening aangetrokken van Pride Capital Partners ter co-financiering van haar acquisitiestrategie.

25 februari 2020

Pride Capital Partners portfolio company Onguard is verkocht aan Visma

Cloud-based credit management software onderneming Onguard is overgenomen door Visma, een business software onderneming uit Noorwegen.

21 januari 2020

Pride Capital Partners verstrekt mezzanine lening aan eKomi

De wereldwijde feedback technology onderneming eKomi heeft een mezzanine lening aangetrokken ter financiering van een management buy-out.

5 december 2019

Spotzer wint bij de European Business Awards 2019

We zijn verheugd met de aankondiging dat Spotzer is gehuldigd als een van de beste bedrijven over heel Europa en de UK. Het bedrijf heeft hiervoor een prijs gewonnen in de categorie “Customer and Market Engagement’ bij de European Business Awards 2019.

19 september 2019

Blue Field Agency neemt Immense, Link Design, Totta Research en Totta data lab over

Marketingbureau Blue Field Agency heeft bekendgemaakt dat Immense, Link Design, Totta Research en Totta data lab voortaan opereren onder de vlag van Bluefield.

11 september 2019

Management BTC realiseert samen met Pride Capital Partners management buy-out

Ray Kemp (CEO) en Frank Meerts (CFO) van BTC hebben gezamenlijk met het management en Pride Capital Partners een management buy-out (“MBO”) gerealiseerd voor de organisatie.

21 augustus 2019

Pride Capital Partners financiert groei van Link11

Pride Capital Partners heeft een mezzaninelening verstrekt aan Link11 ter financiering van verdere groei. Link11 heeft een eigen cloudbeveiligingsplatform ontwikkeld dat bedrijven van verschillende omvang en in diverese sectoren beschermt tegen DDoS-aanvallen.

9 juli 2019

Pride Capital Partners financiert acquisitiestrategie van Blue Field

Marketing onderneming Blue Field heeft een mezzaninelening aangetrokken bij Pride Capital Partners ter financiering van haar acquisitiestrategie. Blue Field is een technologie- en data gedreven marketing onderneming die met eigen dashboarding-oplossingen de marketinginspanningen van haar klanten inzichtelijk maakt.

24 juni 2019

Pride Capital Partners verwelkomt het European Investment Fund (EIF) als investeerder in Pride Mezzanine Capital I FGR

In juni 2019 heeft Pride Capital Partners een nieuwe closing van haar private debt fonds gerealiseerd, volgend op een initial closing in juli 2018. Het toetreden van het EIF in deze closing is een belangrijke mijlpaal voor Pride Capital Partners. Intussen wordt de fundraising voor het private debt fonds gecontinueerd.

7 mei 2019

Cleversoft neemt SecondFloor, expert op het gebied van rapportage van risico’s en regelgeving, over.

Het in München gevestigde Cleversoft Group, RegTech leverancier voor financiele services, neemt het Amsterdamse SecondFloor over, expert op het gebied van risico- en regelgeving rapportage software en services.

28 maart 2019

DTG en Spotzer kondigen hun samenwerking in Nederland aan

DTG en Spotzer zijn verheugd een partnership aan te kondigen. Dit partnership resulteert in een sterke digitale marketing oplossing voor MKB ondernemingen in Nederland.

22 februari 2019

Gabler sluit overeenkomst met Europese regulatory technology onderneming SecondFloor

Wij zijn verheugd met de aankondiging van een nieuwe samenwerking tussen de Noorse pensioen adviseur Gabler AS en de Nederlandse regulatory technology onderneming SecondFloor.

12 februari 2019

Pride Capital Partners financiert internationale groei van Bright River

Bright River heeft een mezzaninelening aangetrokken bij Pride Capital Partners ter financiering van de internationale groeistrategie. Bright River levert op een schaalbare en geautomatiseerde wijze visual content optimalisatie services op gebied van beeldbewerking, 3D modeling en product video bewerking.

4 februari 2019

Pride Capital Partners verstrekt mezzaninelening aan COYO

Coyo heeft een mezzanie lening aangetrokken bij Pride Capital Partners ter financiering van de nationale en internationale groei. COYO is een SaaS software onderneming en levert een zelf ontwikkeld, social collaboration en intranetplatform dat dient als een digitaal thuis voor veel middelgrote tot grote bedrijven in Europa.

29 januari 2019

Main Mezzanine gaat verder als Pride Capital Partners

With over 20 years of experience in private equity and debt financing solutions, Main Capital Partners is a well-established name within the private equity and private debt market. In 2014 we started with our mezzanine activity, Main Mezzanine Capital, to provide mezzanine loans to scalable and recurring ICT and software companies to finance growth, acquisitions and management buy-outs.

15 november 2018

Appsolutely en The Valley starten nieuwe Salesforce joint venture

Salesforce Gold Partner Appsolutely en creatief digitaal bureau The Valley hebben een nieuwe joint venture opgericht: Penfield Digital. Het nieuwe bureau gaat zich volledig focussen op Salesforce implementaties bij klanten.

31 juli 2018

Pride Capital Partners realiseert eerste closing van het eerste mezzanine fonds

Pride Capital Partners heeft een eerste closing gerealiseerd van haar mezzanine fonds met een doelgrootte van € 100M. Via dit fonds worden mezzanineleningen verstrekt aan ondernemingen in de ICT sector in de Benelux en DACH regio.

19 juni 2018

Pride Capital Partners financiert internationale groei en aandeleninkoop van KAIROS

KAIROS heeft een mezzanine lening aangetrokken bij Pride Capital Partners ter financiering van internationale groei en inkoop aandelen. KAIROS biedt een unieke combinatie van biobanking en clinical trial management software voor universiteiten en research centers in Europa en Noord-Amerika.

17 mei 2018

DMP, NetApp en Rubrik lanceren ‘Datacenter in a Day’

Datamanagementspecialist DMP introduceert in samenwerking met technologieleveranciers NetApp en Rubrik ‘Datacenter in a Day’. In dit nieuwe concept laten de samenwerkende partijen zien dat met het gebruik van hyper-converged infrastructure-technologie (HCI) het uitrollen van een datacenter binnen één dag mogelijk is.

17 mei 2018

Spotzer en Tiger Pistol gaan samenwerken om een ​​wereldwijde best-in-class marketingoplossing voor MKB’s te bieden

Spotzer, marktleider in digitale marketing oplossingen gevestigd in Amsterdam, kondigt een partnership aan met social advertising automation technology onderneming Tiger Pistol uit Austin, Texas.

12 april 2018

Spotzer gaat samenwerken met Bing

Spotzer lanceert support voor Bing Ads op haar eigen seach marketing plaform Spotzer Ads. Dit wordt gelanceerd in key markten in Europa, US en Azië en hiermee continueert Spotzer haar omnichannel strategie door integratie met de zoekmachine van Microsoft.

30 maart 2018

Orange tekent samenwerking met Spotzer

Orange, één van de wereldleiders in de markt voor telecommunicatie, heeft haar samenwerking met Spotzer aangekondigd om op maat gemaakte oplossingen van digital marketing solutions voor MKB ondernemingen aan te bieden.

16 maart 2018

Main Mezzanine Capital financiert verdere ICT groei van BTC

BTC is een samenwerking aangegaan met Main Mezzanine Capital voor de strategische ondersteuning en financiering van hun groeistrategie. BTC is één van de grotere Telecom/ICT resellers in de Nederlandse B2B markt. Voor de verdere groei met digitale werkplek oplossingen zal BTC haar consultants en sales netwerk verder uitbreiden.

15 januari 2018

Namens Main Capital Partners wensen wij u een gelukkig, gezond en ondernemend 2018 toe!

2017 was een succesvol jaar voor Main Capital Partners met de closing van Private Equity fonds Main Capital V met fund size van EUR 236.5 miljoen, de verhuizing van het kantoor in Düsseldorf en vele nieuwe deals en exits. Daarnaast is het team uitgebreid naar 26 collega’s en trokken onze evenementen weer vele bezoekers.

12 januari 2018

Marlin Equity Partners Acquires Majority Stake in Talkwalker to Drive Global Growth

Acquisition helps accelerate Talkwalker’s international expansion of its leading AI-powered listening and analytics software.

29 november 2017

Datavorser Spotzer laat bedrijf digitaal razendsnel wenden

Nederland denkt digitaal voorop te lopen. De realiteit: een groot percentage mkb-ondernemers heeft nog altijd geen website, weet online marketeer Spotzer. En van de bedrijven die online zijn, is de helft niet in staat met klanten te communiceren om de omzet te vergroten. Bron: www.telegraaf.nl

4 oktober 2017

Main Mezzanine Capital financiert internationale groei van Spotzer

Spotzer heeft een mezzaninelening aangetrokken bij Main Mezzanine Capital ter financiering van de internationale groeistrategie. Spotzer is een leidende speler in de markt voor full service digital marketing solutions en levert deze solutions via reselling partners aan MKB klanten over de gehele wereld.

2 augustus 2017

Main investeert in schaalbare en flexibele cloudoplossingen

Main Mezzanine Capital verstrekt mezzanine lening aan Fairbanks ter financiering management buy-out en toekomstige acquisities

18 juli 2017

Main back in back-up business

Main Mezzanine Capital verstrekt mezzanine lening aan DMP ter financiering Management buy-out

14 juni 2017

The Valley zet fors in op data met Nominow

Creatief bureau The Valley ontwikkelde afgelopen tien jaar een dataproduct en zet dat nu apart met een nieuw label in de markt: Nominow. De oud-CTO van Webpower, Jerlijn Kasmani, wordt er de eindverantwoordelijke over het team, doorontwikkeling en productmarketing.

22 maart 2017

Main Mezzanine Capital verstrekt mezzanine aan Worldmeetings ter financiering MBO

Het management van Worldmeetings heeft succesvol een management buy-out (“MBO”) gerealiseerd. De transactie is mede gefinancierd met een mezzanine lening van Main Mezzanine Capital.

19 januari 2017

Namens Main Capital Partners wensen wij u een gelukkig, gezond en ondernemend 2017 toe!

Het jaar 2016 was voor Main Capital Partners een succesvol jaar met de opening van een kantoor in Duitsland en vele succesvolle deals. Het team is uitgebreid naar 20 collega’s en onze events zijn weer naar een next level gebracht.

12 januari 2017

Main Capital Partners tuigt leningenfonds op met €100 mln

Main Capital Partners richt een leningenfonds op voor de financiering van Nederlandse IT-bedrijven en softwareontwikkelaars. De Haagse investeringsmaatschappij gaat het benodigde kapitaal van €100 mln ophalen bij vermogende ondernemers, zakenfamilies en institutionele beleggers.

11 januari 2017

Talkwalker trekt € 5 miljoen groeifinanciering aan bij Main Mezzanine Capital

Talkwalker, een grote speler in de social media analytics markt, is trots met het aantrekken van een lange termijn investering van € 5 miljoen bij Main Mezzanine Capital.

12 december 2016

Six Day Amsterdam 2016 was groot succes!

De Six Day Amsterdam, hét wielerevenement op de baan in het Velodrome Amsterdam, was wederom een groot succes. Main Capital Partners was hoofdsponsor van de Sprint Cup.

6 december 2016

OnGuard en Credit Tools bundelen krachten

OnGuard en Credit Tools zullen voortaan samen optrekken in de markt met het leveren van innovatieve oplossingen voor credit management. Met deze strategische stap ontstaat dé marktleider op het gebied van SaaS-based credit management software in Europa met meer dan 1.500 klanten. Main Capital heeft actief bijgedragen aan het tot stand komen van deze groeistrategie.

3 november 2016

The Valley wint gouden Effie!

Main feliciteert The Valley met de gouden Effie 2016! De succesvolle merkcampagne van The Valley voor Hertog Jan wordt beloond met deze prestigieuze prijs.

14 september 2016

Main Capital Partners neemt deel aan Challenge Almere

Op zondag 11 september heeft Main Capital Partners met een team van drie deelgenomen aan de RABO Business Relay 2016, onderdeel van Challenge Almere. Dit is een triathlon in estafette vorm over de volgende afstand: 380 meter zwemmen, 7 km fietsen en 2 km hardlopen.

4 juli 2016

MBO The Valley zorgt voor exit én nieuwe mezzanine lening van Main

Het management van The Valley, bestaande uit Philip Kok, Auke Meijer en Brian Oostenbrink, heeft succesvol een management buy-out (“MBO”) gerealiseerd. De transactie is mede gefinancierd met een mezzanine lening van Main Mezzanine Capital.

10 maart 2016

Main Mezzanine Capital Event 2016

Op donderdag 10 maart jl. vond het Main Mezzanine Capital Event plaats. Heeft u het gemist? Laat hier uw gegevens achter en download direct de presentaties van het Main Mezzanine Capital Event 2016.

20 januari 2016

Main sponsort sprintploeg tijdens Zesdaagse van Rotterdam

Van 7 tot en met 12 januari 2016 vond de Zesdaagse van Rotterdam plaats in Ahoy. Sprinter Jeffrey Hoogland reed het baanrecord van Sir Chris Hoy uit de boeken. Jeffrey was met een rondetijd van 10.273 een stuk sneller dan de zesvoudig olympisch kampioen (10.305).

15 januari 2016

Main Mezzanine Capital verstrekt mezzanine lening aan MUIS Software

Het management onder leiding van Mattijs Wilms heeft een management buy-out (“MBO”) van Multi User Informatie Systemen BV (“MUIS Software”) gerealiseerd. Deze buy-out is mede gefinancierd door Rabobank en Main Mezzanine Capital.

22 december 2015

Management realiseert MBO van Lunatech

Ray Kemp en Nicolas Leroux, gezamenlijk CEO, hebben succesvol een management buy-out (“MBO”) gerealiseerd van Lunatech Labs BV (“Lunatech”). De transactie is mede gefinancierd met een mezzanine lening van Main Mezzanine Capital.

6 oktober 2015

AllSolutions gaat strategisch partnership aan met Internet Overal en Synmotive

AllSolutions is een strategisch partnership aan gegaan met Internet Overal en Synmotive. Het nieuw opgerichte GeeFirm is een Google implementatie partner en zal zich richten op het implementeren van diensten in het Google-ecosysteem voor de vertical professional service organizations.

18 mei 2015

Main Mezzanine Capital verstrekt mezzanine lening aan The Valley

The Valley, een vooraanstaande technology driven marketing en communicatie onderneming, heeft ter financiering van haar groeiambities en de verdere uitrol van haar eigen dataplatform Nominow een mezzanine lening aangetrokken bij Main Mezzanine Capital.

6 januari 2015

Main Mezzanine Capital verstrekt mezzanine lening aan OnGuard

In december 2014 heeft OnGuard, een toonaangevende leverancier van credit management software aan grote, internationale bedrijven, een mezzanine lening aangetrokken bij Main Mezzanine Capital.

17 december 2014

Main Mezzanine Capital verstrekt mezzanine lening aan AllSolutions

AllSolutions, een toonaangevende leverancier van SaaS ERP software, heeft ter financiering van inkoop eigen aandelen een mezzanine lening aangetrokken bij Main Mezzanine Capital. Na deze transactie zijn alle aandelen in handen van management en medewerkers.

15 augustus 2014

Main Mezzanine Capital verstrekt mezzanine lening aan SecondFloor

SecondFloor, een toonaangevende Nederlandse financiële services en software onderneming met een internationaal klantenbestand, heeft ter financiering van het werkkapitaal en het versterken van de financiële positie een mezzanine lening aangetrokken bij Main Mezzanine Capital. De lening heeft een risicodragend karakter en is achtergesteld bij de huisbank.

18 april 2014

Main Mezzanine Capital verstrekt eerste mezzanine aan OnGuard

OnGuard, een toonaangevende leverancier van credit management software aan grote, internationale bedrijven, heeft ter financiering van haar internationale expansie een mezzanine lening aangetrokken bij Main Mezzanine Capital. De lening heeft een risicodragend karakter en is achtergesteld bij de huisbank.

Onze website maakt gebruik van cookies.

Bel me terug

Nieuwsbrief

Aanmelden Nieuwsbrief

Doe de check

Pagina-einde

1. Hoeveel medewerkers heeft uw onderneming?

Pagina-einde *

2. In welke sector bent u actief?

Pagina-einde

3. Wat is de omzet van uw onderneming?

Pagina-einde

4. Wat bent u voornemens te financieren?

Pagina-einde

Bent u benieuwd wat een mezzaninelening in uw situatie kan betekenen?
Laat onderstaand uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

U kunt hier meer lezen over enkele praktijkvoorbeelden