AllSolutions gaat strategisch partnership aan met Internet Overal en Synmotive

AllSolutions is een strategisch partnership aan gegaan met Internet Overal en Synmotive. Het nieuw opgerichte GeeFirm is een Google implementatie partner en zal zich richten op het implementeren van diensten in het Google-ecosysteem voor de vertical professional service organizations.

De nieuwe entiteit richt zich primair op de distributie, implementatie en het beheer van “Google for Work” applicaties en daaraan gerelateerde applicaties zoals Zoho en Bime. Jean-Paul Damen (Internet Overal) en Jeroen Hovinga (Synmotive) zullen samen met AllSolutions het management van GeeFirm vormen. In de transactie heeft GeeFirm 100% van de aandelen van Internet Overal en Synmotive verworven.

Leo Koster, CEO van AllSolutions: “GeeFirm heeft een exclusieve focus op ERP voor professional service organizations. Deze bedrijven hebben bij uitstek behoefte aan SaaS-ERP. Juist voor de doelgroep bedrijven onderscheidt GeeFirm zich met Zoho proposities en diepe integratie met Google for Work. Deze lenige en cost efficient office automatisering spreekt de doelgroep bijzonder aan.

Jean-Paul Damen: “GeeFirm benut de ervaring van AllSolutions met online-ERP om unieke geïntegreerde ERP-proposities aan te bieden.” Jeroen Hovinga: “Deze samenwerking maakt met ERP binnen professional services het verschil.

Over AllSolutions

AllSolutions, opgericht in 1987 en gevestigd in Woerden, levert ERP software voor zakelijke dienstverleners, projectorganisaties, verenigingen en service organisaties. De software is een volledige SaaS oplossing met ruim 90.000 dagelijkse gebruikers in 24 landen.

Over Internet Overal

Internet Overal is opgericht in 2007 en is een next generation Service provider die totaaloplossingen biedt voor het MKB. Het bedrijf levert naast Google for Work applicaties en Zoho Apps, cloud-oplossing voor kantoorautomatisering, integratie van CRM en ERP, projectmanagementdiensten, LAN / WAN beheer, website diensten, telefonie (VoIP).

Over Synmotive

Synmotive is opgericht in 2010 en helpt bedrijven beter te presteren door Google for Work te implementeren en te integreren met, CRM- of ERP-systemen, zoals SAP all-in-one, Salesforce, Exact, Twinfield en Newbase. Naast het installeren en het integreren biedt Synmotive ook beheer, training, support en advies aan. Zowel Internet Overal als Synmotive zijn Google for Work Partners.

Deel dit bericht:

Onze website maakt gebruik van cookies.

Bel me terug

Nieuwsbrief

Aanmelden Nieuwsbrief

Doe de check

Pagina-einde

1. Hoeveel medewerkers heeft uw onderneming?

Pagina-einde *

2. In welke sector bent u actief?

Pagina-einde

3. Wat is de omzet van uw onderneming?

Pagina-einde

4. Wat bent u voornemens te financieren?

Pagina-einde

Bent u benieuwd wat een mezzaninelening in uw situatie kan betekenen?
Laat onderstaand uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

U kunt hier meer lezen over enkele praktijkvoorbeelden