DMP, NetApp en Rubrik lanceren ‘Datacenter in a Day’

Datamanagementspecialist DMP introduceert in samenwerking met technologieleveranciers NetApp en Rubrik ‘Datacenter in a Day’. In dit nieuwe concept laten de samenwerkende partijen zien dat met het gebruik van hyper-converged infrastructure-technologie (HCI) het uitrollen van een datacenter binnen één dag mogelijk is.

Doel van het concept is om in te spelen op de toenemende behoefte van bedrijven om sneller te beschikken over datacenter-resources waarbij de beheerlast juist afneemt. NetApp voorziet daarin met de nieuwe-generatie HCI-oplossing, die de flexibiliteit biedt om meerdere workloads uit te voeren zonder dat de performance, schaal of efficiëntie teruglopen. NetApp HCI is onderdeel van het Data Fabric-platform en de eerste volledige cloudgeïntegreerde HCI-oplossing die bedrijven laat profiteren van data in on-premises-, public-cloud- en hybrid-cloudomgevingen.

Back-upcomplexiteit verminderen

Rubrik biedt haar Cloud Data Management-platform klanten functionaliteiten voor instant recovery, automated orchestration en cloud mobility voor fysieke, virtuele en cloudomgevingen. Rubrik vermindert back-upcomplexiteit met een schaalbaar software-converged platform, waardoor applicaties zowel on-premise als in de cloud gebruikt kunnen worden. Met Rubrik kunnen hybride-cloudbedrijven makkelijk hun back-updata gebruiken voor nieuwe use cases, waaronder disaster recovery, search, test/dev en analytics.

DMP is binnen de samenwerking actief als adviseur en integrator om klanten te ondersteunen bij het omarmen van het concept. “Met dit ‘Datacenter in a Day’-concept zorgen we voor snelheid en gemak bij het beschikbaar stellen van IT-resources”, zegt Casper van Vliet van DMP. “Onze datacenterbouwblokken zijn volledig voorgeconfigureerd en kunnen met een minimale inspanning in gebruik worden genomen. In onze rol als integratiespecialist adviseren en assisteren we onze klanten, zodat zij maximaal profiteren van de nieuwe mogelijkheden die deze oplossing biedt op het gebied van automation en orchestration. Daarnaast bieden wij een compleet portfolio aan cloud- en datacenterdiensten om een hybrid-cloud IT-strategie vorm te geven.”

Informatiesessie

DMP, NetApp en Rubrik organiseren op donderdag 31 mei 2018 tussen 10.00 uur en 14.00 uur een informatiesessie over HCI-oplossingen in het Spoorwegmuseum in Utrecht. Meer informatie over deze sessie is hier te vinden. Op deze website kunt u zich ook aanmelden voor de informatiesessie.

Bron: https://dutchitchannel.nl/599251/dmp-netapp-en-rubrik-lanceren-lsquo-datacenter-in-a-day-rsquo.html

Deel dit bericht:

Onze website maakt gebruik van cookies.

Bel me terug

reCAPTCHA is required.

Nieuwsbrief

Aanmelden Nieuwsbrief

reCAPTCHA is required.

Doe de check

Pagina-einde

1. Hoeveel medewerkers heeft uw onderneming?

Pagina-einde *

2. In welke sector bent u actief?

Pagina-einde

3. Wat is de omzet van uw onderneming?

Pagina-einde

4. Wat bent u voornemens te financieren?

Pagina-einde

Bent u benieuwd wat een mezzaninelening in uw situatie kan betekenen?
Laat onderstaand uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

U kunt hier meer lezen over enkele praktijkvoorbeelden

reCAPTCHA is required.