Duitse security softwareonderneming Link11 neemt DOSArrest uit Canada over

Link11, Europa’s grootste IT security provider in de ‘cyber resilience’ markt, heeft vandaag aangekondigd dat het de overname van DOSarrest Internet Security LTD heeft afgerond, waarmee Link11 haar marktgroei verder versnelt.

DOSarrest, gevestigd in Vancouver (Canada), is een leidende speler in de markt voor DDoS protection solutions gericht op klanten in Noord-Amerika, Europa en Azië. Het schaalbare platform van Link11 biedt kansen de kwaliteit te verbeteren voor klanten die op het platform van DOSArrest zijn aangesloten.

“Deze overname vergroot de wereldwijde expansie van Link11 en versterkt onze positie van een leidende leverancier van DDoS protection solutions. Het maakt ons een nog aantrekkelijker security partner voor klanten waarvan de business sterk afhankelijk is van prestaties en beschikbaarheid van digitale diensten en processen. Met deze overname hebben wij een belangrijke mijlpaal gerealiseerd en staan nu klaar voor verdere groei buiten Europa,” aldus Jens-Philipp Jung, CEO en medeoprichter van Link11.

Lars van ‘t Hoenderdaal, managing partner Pride Capital Partners: “wij zijn enthousiast over de combinatie van Link11 en DOSArrest en kijken uit naar een succesvolle expansie van Link11 in Noord-Amerika. Hoewel de wereld sterk globaliseert, is het nog steeds gebruikelijk om bij vendoren uit het eigen continent in te kopen. Wij ondersteunen Link11 graag in deze mooie stap.”

Met de overname van DOSarrest versterkt Link11 haar eigen netwerk en klantenbestand in Europa, Noord-Amerika en Azië. Het overgenomen klantenbestand bestaat uit gerenommeerde ondernemingen en merken in meerdere sectoren, waaronder banken, overheid, nutsbedrijven, gaming, ICT en e-commerce. De overname van het kantoor in Vancouver zorgt voor sterke lokale aanwezigheid van Link11.

Jenny Wong, voorheen hoofd van de customer relationship afdeling van DOSarrest, treedt toe tot het management team van Link11 als managing director. Zij zal de Noord-Amerikaanse en Aziatische markten aansturen vanuit het kantoor in Vancouver.

Over Link11

Link11 is een leidende IT security speler in Europa in de ‘cyber resilience’ markt. De wereldwijde protectie oplossingen van het Cloud Security Platform zijn volledig geautomatiseerd, reageren real-time en bieden binnen 10 seconden bescherming tegen aanvallen, inclusief onbekende en nieuwe aanvalspatronen. Volgens unanieme meningen van analisten (Garnter, Frost & Sullivan) biedt Link11 de snelste bescherming die op de markt beschikbaar is. Teneinde ‘cyber resilience’ mogelijk te maken, zorgen onder meer DDoS protectie van web en infrastructuur, bot mitigation, API bescherming, secure DNS, zero touch Web Application Firewall (WAF), secure CDN en informatiediensten voor een holistische en cross platform versteviging van zakelijke netwerken en kritische applicaties. Internationale klanten kunnen zich derhalve volledig richten op de business en digitale groei. Sinds de oprichting van Link11 in 2005 heeft de onderneming diverse awards gewonnen voor haar innovatieve oplossingen.

Over DOSarrest Internet Security LTD

DOSarrest is opgericht in 2007 en is gevestigd in Vancouver, Canada. De onderneming bedient een wereldwijd klantenbestand en is gespecialiseerd in volledig managed cloud based internet security oplossingen waaronder DDoS bescherming voor websites, netwerk infrastructuur bescherming, Web Application Firewall (WAF), Traffic Analyzer en CAPP.

Over Pride Capital Partners

Pride Capital Partners is een gespecialiseerde private debt onderneming die winstgevende en groeiende ondernemingen in de software en IT markt financiert. Typische scenario’s zijn groei, overnames en management buy-out (MBO) transacties. De focus ligt op de Benelux en DACH regio. Pride Capital Partners heeft kantoren in Amsterdam en Keulen.

De funding van Pride Capital Partners wordt verzorgd door haar eigen aandeelhouders, alsmede vermogende particulieren, family offices en (voormalige) ondernemers. De portfolio bestaat onder meer uit The Valley, Spotzer, Bright River, Bluefield, Arcus IT en Duitse ondernemingen eKomi, KAIROS en Link11.

Deel dit bericht:

Onze website maakt gebruik van cookies.

Bel me terug

reCAPTCHA is required.

Nieuwsbrief

Aanmelden Nieuwsbrief

reCAPTCHA is required.

Doe de check

Pagina-einde

1. Hoeveel medewerkers heeft uw onderneming?

Pagina-einde *

2. In welke sector bent u actief?

Pagina-einde

3. Wat is de omzet van uw onderneming?

Pagina-einde

4. Wat bent u voornemens te financieren?

Pagina-einde

Bent u benieuwd wat een mezzaninelening in uw situatie kan betekenen?
Laat onderstaand uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

U kunt hier meer lezen over enkele praktijkvoorbeelden

reCAPTCHA is required.