eKomi investeert in partnership met Frederix Hotspot

Review service provider eKomi uit Berlijn heeft geïnvesteerd in FREDERIX Hotspot, een technologie onderneming uit Hannover. Met de acquisitie van een strategisch aandelenbelang in W-LAN hotspot specialist FREDERIX Hotspot zal eKomi het aantal klant reviews, nu reeds meer dan 100 miljoen, verder doen groeien. Dit is een volgende stap in het realiseren van een volledig geïntegreerd feedback systeem.

“FREDERIX en eKomi vullen elkaar perfect aan”, aldus Michael Ambrose, CEO van eKomi. “400.000 gebruikers gaan dagelijks online in 15 landen via FREDERIX met ruim 6.000 hotspots. In al deze hotspots kunnen gebruikers in de toekomst toegang krijgen tot eKomi reviews en ook zelf reviews creëren.”

FREDERIX Hotspot managing director Jonathan Sauppe: “Onze Wifi netwerken zijn de ideale tool voor eKomi om haar bereik te vergroten. We zijn verheugd onze sterke W-LAN hotspot technologie oplossingen te kunnen aanbieden aan de klanten van eKomi, zodat zij nog meer reviews kunnen genereren.”

Volgens Sauppe zet deze trend zich duidelijk voort: “Eén van de redenen hiervoor is het toenemende aantal publieke en private W-LAN hotspots. In 2022 zal het aantal publieke Wifi hotspots in de wereld zijn toegenomen tot ruim 400 miljoen, zeven keer meer dan in 2015. De EU heeft dit mede ondersteund door het oprichten van gratis publieke Wifi hotspots.

eKomi’s platform en keurmerk leveren grote waarde voor merken van klanten

Het Berlijnse eKomi is Europa’s eerste en grootste onafhankelijke leverancier van transactie gebaseerde reviews en product ratings. eKomi is Google worldwide partner en heeft ruim 40 miljoen reviews verzameld en gepubliceerd voor haar klanten.

Meer dan 14.000 ondernemingen maken gebruik van eKomi’s social commerce solution met als doel toename van vertrouwen, omzet, en organisch verkeer door user-generated-content.

De social commerce technologie van eKomi maakt het mogelijk voor online ondernemingen verkoop ratings, klant reviews, product reviews en social recommendations te genereren. Daarnaast versterkt het de positie op website, social media en zoekmachines waarmee nieuwe business kan worden gerealiseerd.

Over Pride Capital Partners

Pride Capital Partners is een gespecialiseerde private debt onderneming die winstgevende en groeiende ondernemingen in de software en IT markt financiert. Typische scenario’s zijn groei, overnames en management buy-out (MBO) transacties. De focus ligt op de Benelux en DACH regio. Pride Capital Partners heeft kantoren in Amsterdam en Keulen.

De funding van Pride Capital Partners wordt verzorgd door haar eigen aandeelhouders, alsmede vermogende particulieren, family offices en (voormalige) ondernemers. De portfolio bestaat onder meer uit The Valley, Spotzer, Bright River, Bluefield, Arcus IT en Duitse ondernemingen eKomi, KAIROS en Link11.

Deel dit bericht:

Onze website maakt gebruik van cookies.

Bel me terug

reCAPTCHA is required.

Nieuwsbrief

Aanmelden Nieuwsbrief

reCAPTCHA is required.

Doe de check

Pagina-einde

1. Hoeveel medewerkers heeft uw onderneming?

Pagina-einde *

2. In welke sector bent u actief?

Pagina-einde

3. Wat is de omzet van uw onderneming?

Pagina-einde

4. Wat bent u voornemens te financieren?

Pagina-einde

Bent u benieuwd wat een mezzaninelening in uw situatie kan betekenen?
Laat onderstaand uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

U kunt hier meer lezen over enkele praktijkvoorbeelden

reCAPTCHA is required.