Main Mezzanine Capital financiert internationale groei van Spotzer

Spotzer heeft een mezzaninelening aangetrokken bij Main Mezzanine Capital ter financiering van de internationale groeistrategie. Spotzer is een leidende speler in de markt voor full service digital marketing solutions en levert deze solutions via reselling partners aan MKB klanten over de gehele wereld.

Spotzer is gevestigd in Amsterdam en heeft tevens vestigingen in Denver (USA), Sofia (BUL), Manilla en Melbourne (AUS). Bij de onderneming werken ca. 250 mensen en Spotzer beschikt daarnaast over een uitgebreide pool van freelancers. Spotzer levert Google AdWords en BING campagnes, website creatie, copywriting, e-commerce solutions, SEO solutions en support via haar meertalige content platform. Met deze oplossingen hebben MKB klanten over de gehele wereld alle mogelijkheden om de online presence te vergroten en de business te laten groeien door het genereren van nieuwe leads.

Spotzer heeft reeds tienduizenden PPC campagnes op Google geleverd, websites ontwikkeld voor ruim 80.000 klanten in 18 landen en iedere dag worden ruim 150 nieuwe websites opgeleverd voor nieuwe klanten. Het platform is een white label solution voor enterprise partners, zoals webhosting ondernemingen, business directories en telco’s, zoals bijvoorbeeld ItaliaOnline, Telstra en vele anderen.

De mezzaninelening wordt aangewend ter financiering van de sterke groei van de onderneming. De primaire focus ligt op uitbreiding van het Operational team en Product en Technology development team zodat zowel aan partners als aan de klant kwalitatief hoogwaardige diensten kunnen worden geleverd.

Peter Urmson (CEO Spotzer): “De combinatie van zowel het managen als financieren van internationale groei is complex. Daarom zijn wij verheugd met de financiering en kunnen wij ons volledig richten op de business!

Peter Urmson (CEO Spotzer): “De combinatie van zowel het managen als financieren van internationale groei is complex. Daarom zijn wij verheugd met de financiering en kunnen wij ons volledig richten op de business!

Lars van ‘t Hoenderdaal (Managing Partner Main): ”Wij zijn reeds enkele maanden in contact met Spotzer en zijn onder de indruk van het management team, het internationale profiel en de groei van de onderneming. Spotzer heeft een zeer schaalbaar en recurring business model en is in staat sterke omzetgroei te combineren met winstgevendheid. Wij zijn verheugd het Spotzer team te kunnen ondersteunen bij de verdere groei en ontwikkeling.

Main Mezzanine Capital is onderdeel van Main Capital Partners, een investerings- en financieringsbedrijf gericht op winstgevende en groeiende ondernemingen in de software en IT markt in de Benelux en DACH regio. De funding van Main Mezzanine Capital wordt verzorgd door haar eigen aandeelhouders, alsmede vermogende particulieren, family offices en (voormalige) ondernemers. Main heeft tot op heden 16 mezzanineleningen verstrekt. De portfolio bestaat onder meer uit OnGuard, TravelBird, Talkwalker, DataManagement Professionals, Fairbanks en The Valley.

Deel dit bericht:

Onze website maakt gebruik van cookies.

Bel me terug

reCAPTCHA is required.

Nieuwsbrief

Aanmelden Nieuwsbrief

reCAPTCHA is required.

Doe de check

Pagina-einde

1. Hoeveel medewerkers heeft uw onderneming?

Pagina-einde *

2. In welke sector bent u actief?

Pagina-einde

3. Wat is de omzet van uw onderneming?

Pagina-einde

4. Wat bent u voornemens te financieren?

Pagina-einde

Bent u benieuwd wat een mezzaninelening in uw situatie kan betekenen?
Laat onderstaand uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

U kunt hier meer lezen over enkele praktijkvoorbeelden

reCAPTCHA is required.