Main Mezzanine Capital verstrekt mezzanine lening aan AllSolutions

AllSolutions, een toonaangevende leverancier van SaaS ERP software, heeft ter financiering van inkoop eigen aandelen een mezzanine lening aangetrokken bij Main Mezzanine Capital. Na deze transactie zijn alle aandelen in handen van management en medewerkers.

Main Mezzanine Capital is onderdeel van Main Capital Partners, een investerings- en financieringsbedrijf, alsmede corporate finance adviseur, gericht op groeiende en winstgevende MKB bedrijven in Nederland. De funding van Main Mezzanine Capital wordt verzorgd door haar eigen aandeelhouders, alsmede vermogende particulieren, family offices en (voormalige) ondernemers, die hun vermogen op rendabele wijze aan het werk zetten.

Leo Koster, CEO van AllSolutions, heeft samen met Wout Klok en AllSolutions alle aandelen overgenomen van private equity partner Dolfin Capital. Leo Koster: “Ik ben verheugd dat Dolfin ons deze mogelijkheid heeft geboden, nadat zij in 2009 met ons de MBO heeft gefinancierd. Verder ben ik zeer tevreden over de samenwerking met Main Capital Partners en zie onze gezamenlijke toekomst met vertrouwen tegemoet.”

Leo Koster (CEO AllSolutions): “Ik ben verheugd dat Dolfin ons deze mogelijkheid heeft geboden, nadat zij in 2009 met ons de MBO heeft gefinancierd. Verder ben ik zeer tevreden over de samenwerking met Main Capital Partners en zie onze gezamenlijke toekomst met vertrouwen tegemoet.”

Lars van ‘t Hoenderdaal, managing partner van Main Capital Partners, vult aan dat “Main al enkele jaren AllSolutions in het vizier had. De mogelijkheid tot co-financieren van de inkoop aandelen bood ons een uitstekende gelegenheid en die hebben wij met beide handen aangegrepen.”

AllSolutions is gevestigd in Woerden en realiseert met 35 medewerkers een winstgevende en hoge mate van recurring omzet van > € 5 miljoen. AllSolutions levert ERP software voor zakelijke dienstverleners, projectorganisaties, verenigingen en service organisaties. De software van AllSolutions is een volledige SaaS-oplossing met ruim 90.000 dagelijkse gebruikers verdeeld over 24 landen.

Main Capital Partners is naast investeerder in software ondernemingen ook financier van Nederlandse MKB bedrijven, die graag verder willen en kunnen springen dan de krimpende ruimte die de meeste huisbanken bieden. Main Mezzanine Capital zal in de komende 2 jaar ca. € 20 miljoen verstrekken. De mezzanine lening aan AllSolutions is na OnGuard en SecondFloor de derde lening van Main Mezzanine Capital.

Deel dit bericht:

Onze website maakt gebruik van cookies.

Bel me terug

reCAPTCHA is required.

Nieuwsbrief

Aanmelden Nieuwsbrief

reCAPTCHA is required.

Doe de check

Pagina-einde

1. Hoeveel medewerkers heeft uw onderneming?

Pagina-einde *

2. In welke sector bent u actief?

Pagina-einde

3. Wat is de omzet van uw onderneming?

Pagina-einde

4. Wat bent u voornemens te financieren?

Pagina-einde

Bent u benieuwd wat een mezzaninelening in uw situatie kan betekenen?
Laat onderstaand uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

U kunt hier meer lezen over enkele praktijkvoorbeelden

reCAPTCHA is required.