Pride Capital Partners en AtlasInvest Holding ondersteunen groeistrategie Spotzer Digital

Pride Capital Partners en Belgische investeerder AtlasInvest Holding hebben groeikapitaal verstrekt aan digital marketing solutions company Spotzer uit Amsterdam, ter financiering van verdere groei. In deze transactie hebben Pride Capital Partners en AtlasInvest gezamenlijk een meerderheidsbelang in de onderneming verworven.

Spotzer is gevestigd in Amsterdam met een team van ruim 125 werknemers. De onderneming levert volledig geïntegreerde, white-label oplossingen voor enterprises, zoals Wix, Telstra (Aus), IONOS (De), Orange (Fr), FCR Media (Be) en ItaliaOnline (It). Deze enterprises bedienen grote MKB-klantenbases die behoefte hebben aan digital marketing solutions teneinde de business te laten groeien.

Spotzer is een wereldwijd leidende speler in het leveren van technologie en marketing services, zoals websites, Spotzer Ads, SEM platform en krachtige content. Met deze oplossingen kunnen tienduizenden kleinere ondernemingen wereldwijd hun online profiel vergroten en de business laten groeien met nieuwe lead generation.

Peter Urmson (CEO Spotzer): “Wij zijn ontwikkeld van een fulfilment onderneming van eenvoudige websites naar een full Digital Marketing Solutions onderneming die sterk groeit. Met de continue support van Pride Capital en AtlasInvest kunnen wij ons richten op verdere groei van de business.

Lars van ’t Hoenderdaal (Managing Partner Pride Capital Partners): “Spotzer zit sinds september 2017 bij ons in de portfolio, dus we kennen de onderneming en het management team al geruime tijd. Wij supporten Spotzer Digital teneinde hen naar de volgende fase van schaalbare groei te brengen.

Over Pride Capital Partners

Pride Capital Partners is een gespecialiseerde private debt onderneming die winstgevende en groeiende ondernemingen in de software en IT markt financiert. Typische scenario’s zijn groei, overnames en management buy-out (MBO) transacties. De focus ligt op de Benelux en DACH regio. Pride Capital Partners heeft kantoren in Amsterdam en Keulen.

De funding van Pride Capital Partners wordt verzorgd door haar eigen aandeelhouders, alsmede vermogende particulieren, family offices en (voormalige) ondernemers. De portfolio bestaat onder meer uit The Valley, Fairbanks, Bright River, Bluefield en Duitse ondernemingen eKomi en Link11. Voormalig portfoliobedrijven zijn bijvoorbeeld Talkwalker, COYO, Onguard en KAIROS.

Deel dit bericht:

Onze website maakt gebruik van cookies.

Bel me terug

reCAPTCHA is required.

Nieuwsbrief

Aanmelden Nieuwsbrief

reCAPTCHA is required.

Doe de check

Pagina-einde

1. Hoeveel medewerkers heeft uw onderneming?

Pagina-einde *

2. In welke sector bent u actief?

Pagina-einde

3. Wat is de omzet van uw onderneming?

Pagina-einde

4. Wat bent u voornemens te financieren?

Pagina-einde

Bent u benieuwd wat een mezzaninelening in uw situatie kan betekenen?
Laat onderstaand uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

U kunt hier meer lezen over enkele praktijkvoorbeelden

reCAPTCHA is required.