Pride Capital Partners verstrekt groeifinanciering aan moveXM (voorheen TTR Group)

moveXM heeft groeikapitaal aangetrokken bij Pride Capital Partners ter financiering van de groeistrategie en ter ondersteuning van de shift van een service georiënteerd business model naar een recurring SaaS profiel. moveXM is actief in het segment Customer Experience Management (CXM). De schaalbare software maakt het ondernemingen mogelijk Customer Experience te meten, analyseren en te verbeteren gedurende de gehele customer journey.

Transitie van een marktonderzoeksbureau naar een B2B CXM SaaS/product onderneming

Yousef Hammory richtte in 1995 marktonderzoeksbureau TTR Group op in Frankfurt am Main. TTR Group is sindsdien geleidelijk gegroeid naar een softwareonderneming en heeft in 2015 deze stap afgerond met de lancering van haar CXM-platform. In 2021 heeft TTR Group een rebranding naar moveXM doorgevoerd, teneinde de focus op het softwareproduct te kunnen versterken. Het innovatieve moveXM team heeft één van de leidende CXM-suites ontwikkeld, initieel gericht op internationale enterprise klanten. Vandaag de dag worden ook MKB-klanten bediend en heeft de onderneming een indrukwekkend aanbestedingstraject gewonnen voor een wereldwijde enterpriseklant ten koste van grotere (vooral US-based) spelers in de CXM-markt. Het doel is een leidend All-in-One-CXM platform te worden ten behoeve van het managen en verbeteren van Customer Experience langs alle kanalen.

De langdurige klantrelaties met grote enterprise klanten maken het voor moveXM mogelijk de transitie naar een product softwareonderneming te realiseren. De hoge standaarden die deze klanten vereisen, maakten kwalitatief hoogwaardige softwareontwikkeling noodzakelijk. moveXM is in staat aan deze eisen te voldoen en heeft eveneens aanvullende functionaliteiten in de standaard software geïmplementeerd, waarmee de platform experience wordt verbeterd. Met haar CXM-suite kan moveXM grote enterprise klanten bedienen alsmede het bredere MKB-segment.

Financiering van de groeistrategie

Het groeikapitaal van Pride Capital Partners ondersteunt het moveXM team in de uitbreiding naar meerdere verticals. Een veelzijdige software suite en sterk management team vormen een uitstekende basis voor verdere ontwikkeling naar een product-gedreven onderneming met een gespreide klantenbasis.

Lars van ’t Hoenderdaal (managing partner Pride Capital Partners): “Het recept voor het creëren van aandeelhouderswaarde begint met een toegewijd management team, een schaalbaar softwareproduct en een mooi klantenbestand. Onze financiering en ons netwerk versterken de verdere groei naar een schaalbare product softwareonderneming. Het management en product van moveXM vormen een prachtige basis om een leidende Europese speler te worden in de CXM-markt. We kijken uit naar onze samenwerking met moveXM en zijn verheugd een bijdrage te kunnen leveren.”

Holger von Seherr-Thoß, CEO van moveXM: “Als CXM leverancier zit het in ons DNA om te werken aan uitstekende relaties en belevingen. Met Pride Capital Partners ervaren we vanaf de eerste dag een indrukwekkende ondernemende spirit en een betrouwbare samenwerking. Als moveXM zijn we overtuigd dat dit de ideale basis is voor het continueren van ons succes en het realiseren van verdere groei teneinde een wereldwijde speler te worden in de CXM-markt. Wij zijn enthousiast verder te gaan, in samenwerking met Pride Capital Partners.”

Over Pride Capital Partners

Pride Capital Partners is een gespecialiseerde private debt onderneming die winstgevende en groeiende ondernemingen in de software en IT markt financiert. Typische scenario’s zijn groei, overnames en management buy-out (MBO) transacties. De focus ligt op de Benelux en DACH-regio. Pride Capital Partners heeft kantoren in Amsterdam en Keulen.

De funding van Pride Capital Partners wordt verzorgd door haar eigen aandeelhouders, alsmede institutionele beleggers, vermogende particulieren, family offices en (oud)ondernemers. De portfolio bestaat onder meer uit Arcus IT, Spotzer, Fairbanks, BTC, Bright River, Bluefield, Netaxis (BE) en DACH ondernemingen Kendox (ZWI), eKomi (DE) en Link11 (DE).

Deel dit bericht:

Onze website maakt gebruik van cookies.

Bel me terug

reCAPTCHA is required.

Nieuwsbrief

Aanmelden Nieuwsbrief

reCAPTCHA is required.

Doe de check

Pagina-einde

1. Hoeveel medewerkers heeft uw onderneming?

Pagina-einde *

2. In welke sector bent u actief?

Pagina-einde

3. Wat is de omzet van uw onderneming?

Pagina-einde

4. Wat bent u voornemens te financieren?

Pagina-einde

Bent u benieuwd wat een mezzaninelening in uw situatie kan betekenen?
Laat onderstaand uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

U kunt hier meer lezen over enkele praktijkvoorbeelden

reCAPTCHA is required.